Twentymom.nl
Kleding

Prénatal Sweet Petit Sweet Escape

Vandaag (9 februari) heeft Prénatal de nieuwste collectie van het label Sweet Petit gelanceerd, genaamd ‘Sweet Escape’. Sinds ik weet dat ik zwanger ben kijk ik al uit naar de komende limited edition collecties die Prénatal onder het label Sweet Petit gaat uitbrengen. Waar het bij sommige winkels ontbreekt aan leuke kleertjes in de kleinste maatjes en de toffe collecties beginnen bij maat 68, is de Sweet Petit newborncollectie verkrijgbaar van maat 50 t/m 68 en de peutercollectie in maat 74 t/m 104.

De Sweet Escape lijn richt zich op comfort voor kleine baby’s en past volledig bij de laatste fashiontrends. Ondanks dat de uitstraling van de Sweet Petit collecties eenvoudig is weet Prénatal toch altijd weer afwisselende collecties te ontwerpen en zijn de nieuwe lanceringen nooit een aanpassing van of variatie op de voorgaande collectie.
De huidige collectie kenmerkt zich door elementen uit de natuur, minimalistische prints en handgetekende vormen met verticale strepen verweven. De kleuren van de kleertjes variëren van zachte kleurtjes als roze, groen en zandkleuren tot donkergrijs, zwart en cognac bruin. In deze collectie vind je vooral veel los vallende kleertjes als harembroekjes, salopettes en onesies. Ook enkele gebreide items mogen niet ontbreken.

Ik denk dat deze nieuwe collectie niet bij iedereen in de smaak zal vallen omdat het wellicht wat Oud-Hollandse vibes kan oproepen, te beginnen met het jurkje hieronder. Ik vind zelf de combinatie van de schattige zachte kleuren met de stoere hardere tinten een leuk contrast die de collectie als geheel neerzet. De Sweet Escape collectie is hier verkrijgbaar.

Wat vind jij van de nieuwe Sweet Petit lijn? Kijk mee!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Mirjam Hart
  9 februari 2018 at 12:59

  Ziet er weer superlief uit allemaal! Ik hou wel van die zachte tinten…

 • Reply
  CustÒdia Chineva
  10 februari 2018 at 09:01

  OMG wat zijn ze super schattig, ik krijg gelijk baby griebels, en de kleuren en pasvorm just amazing. Idd smaak verschil er is genoeg keus voor iedereen,…

 • Reply
  Dewi
  12 februari 2018 at 00:08

  Die lichtgele onesie! Wat een leuke! Die moet ik hebben voor ons zoontje dat we volgende maand verwachten, in een iets groter maatje zodat hij er in de zomer in kan. Lijkt me een heerlijke hansop voor een klein baby’tje in de zomer. De rest vind ik helaas niet zo heel bijzonder. Veel te wijd en wat mij betreft voor de jongetjes wel iets te harde kleurtjes naast al dat pastel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.