Twentymom.nl
Lifestyle Verzorging

New Arrival: Joolz Hello Urban Beauty (HUB)

Wie in februari op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam is geweest heeft de nieuwste kinderwagen van Joolz al kunnen spotten en sinds 1 mei is hij dan eindelijk verkrijgbaar: de Joolz Hello Urban Beauty, oftewel de HUB. Een compacte kinderwagen naast de robuuste modellen die we van Joolz gewend zijn, met de uitstraling van een Joolz en van alle gemakken voorzien.

Compact design

De Joolz HUB wordt gepresenteerd als de ideale kinderwagen voor in de stad. Ten opzichte van de andere Joolz modellen, de Geo² en Day², is de HUB dan ook een stuk compacter. De wagen is zowel smaller als lager om goed mee door de stad te manoeuvreren. Ook de manier waarop de HUB ingeklapt kan worden is noemenswaardig. Hij kan zo klein en smal worden opgeklapt dat je hem na vergrendelen met de transportvergrendeling als een soort schoudertas met de handige draaggordel over je schouder kan dragen. De stoel van de HUB kan ook gewoon op het onderstel gelaten worden bij het inklappen, super handig dus!

Reiswieg, stoel & cocoon

Uniek voor de Joolz HUB is dat de wagen niet alleen voorzien is van een stoeltje en reiswieg, maar ook de mogelijkheid biedt om een cocoon-opzet erbij aan te schaffen. De cocoon kan, net zoals het stoeltje van de HUB, volledig plat waardoor je baby er al vanaf de geboorte in kan. Zodra je baby kan zitten kan de cocoon ook in een zittende positie gebruikt worden, tot een leeftijd van ongeveer 18 maanden. Ook de cocoon is samen met de kinderwagen in te klappen.
De cocoon kan dus een hele handige vervanger zijn van de reiswieg, maar dit hoeft niet. Tot ongeveer 6 maanden oud kan je baby in de reiswieg liggen die voorzien is van een zonnekap, dekje, draagbeugel en een lekker zacht matrasje. Daarna kan het stoeltje gebruikt worden die in allerlei standen te plaatsen is: van volledige lig-stand tot zit-stand.

Verkrijgbaarheid

De Joolz Hello Urban Beauty is verkrijgbaar in de Earth Collectie in de kleur Hippo Grey (midden) en Parrot Blue (rechts) en in de Quadro Collectie in de kleur Nero (links). De Earth Collectie wordt geleverd met een grijze chassis en bruine duwstang en beugel, de Quadro Collectie bevat een zwarte chassis en dito duwstang en draagbeugel.

De Joolz HUB wordt standaard geleverd met de stoel en kost €659,- (Earth Collectie) of €679,- (Quadro) en bevat naast het onderstel en de stoel ook het boodschappenmandje en de draagriem. De HUB wieg kun je er los bij kopen voor €230,- (Earth) of €240,- (Quadro) voorzien van matrasje, zonnekap en dekje, en de HUB Cocoon voor €130,- (Earth) of €140,- (Quadro) waarbij je het voetendek, een matras en matrashouder krijgt.
Daarnaast zijn ook enkele accessoires verkrijgbaar, zoals een regenhoes, parasol, bekerhouder, verzorgingstas, autostoeladapters en muggennet.

Je kunt de Joolz HUB rechtstreeks bij Joolz bestellen, maar ook in de bekende babywinkels als Prénatal, Babypark en Babydump.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.