Twentymom.nl
Moederschap Persoonlijk

Wat je meegeeft

Gisteren was het mijn eerste moederdag! Een mooie dag om een hele gave campagne te lanceren, waar wij (Reinoud, Melle en ik) ook deel van uit hebben mogen maken. Eind januari hebben we twee dagen een filmploeg over de vloer gehad om beelden te maken voor een portret. Begin april hebben wij het eindresultaat al mogen bewonderen, maar nu alles live staat kunnen we al dit moois met iedereen delen! Lees verder om ons portretfilmpje te kunnen bewonderen!

foto: Johan Kramer via DELA

Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat.

Op het platform van coöperatie DELA is een nieuwe reclamecampagne gelanceerd met een hele mooie boodschap. Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat. Een regel die alleen maar meer betekenis heeft gekregen na de geboorte van Melle. Wat willen we hem leren, meegeven, laten herinneren? Hoe gaan we dit mannetje opvoeden tot een zelfstandig individu die zich staande kan houden in de maatschappij? Als ouders tast je al samen af wat je belangrijk vindt in de opvoeding en wat je samen wil doen om hem groot te krijgen, en die mening wordt vast gaandeweg bijgesteld of overtreden. Maar niet alleen denk je na over die verantwoordelijkheid, ook heb je ineens iets anders buiten jezelf om voor te leven.

Daar werd ik zelf heel bewust van gemaakt door Melle. Voorheen was doodgaan niet ‘eng‘, voor mezelf. Natuurlijk zijn er dan een heleboel mensen heel verdrietig, maar zij zullen gewoon doorleven. Nu Melle er is, is doodgaan denk ik mijn grootste angst, omdat ik iets achterlaat dat van mij is, waar ik de verantwoordelijkheid voor heb en waarvan ik hoop hem te mogen zien opgroeien, ontplooien, verliefd zien worden en later oma mag zijn van zijn kindjes. Ik heb de wereld een nieuw persoon meegegeven, die ik op een dag, hopelijk oud en krakkemikkig, toch zal moeten achterlaten.

Dat is misschien iets waar je niet over na wilt denken, maar wat wel belangrijk is. Daarom vonden wij het zeker mooi om mee te doen in deze campagne. Er is een commercial te zien op tv en op het platform kunnen jullie (onder andere) ons portret bekijken, die wij met veel trots willen delen! Een mooie herinnering die wij onze kleine Melle dankzij deze mooie campagne aan hem kunnen meegeven.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.