Twentymom.nl
Uncategorized

Welkom op twentymom.nl!

Hallo allemaal en welkom op mijn blog www.twentymom.nl waar ik in geuren en kleuren zal gaan vertellen over allerlei onderwerpen die het moederschap rijk is. Mijn eigen avontuur begon alweer 3,5 jaar geleden (juni 2014) met een positieve zwangerschapstest en in januari 2015 werd onze zoon geboren. Op mijn vorige persoonlijke blog vertelde ik al veel over deze tijd, van zwangerschap tot bevalling en daarna. Maar waar het hart van vol is, stroomt de mond van over. Of de vingers dus in dit geval. Ik ben nog niet uitverteld en ik wil schrijven over wat mijn leven rijk is.

Al een hele tijd loop ik met het idee om een site op te zetten met als centraal thema het moederschap. Steeds maar weer was er een reden waarom ik het niet deed. Tijdgebrek, geen inspiratie, geen motivatie en ga zo het hele rijtje met excuses maar bij langs. Maar ik wilde het echt. Mijn eerste blog waarop ik schreef onder mijn eigen naam hield me tegen om over bepaalde onderwerpen te schrijven. Het voelde als een blog waarop alleen plaats was voor dingen die op dat moment in mijn leven speelden. Daar pasten bepaalde onderwerpen gewoon niet bij. Die blog is in de loop der jaren echt met mij meegegroeid en heeft een heleboel verschillende focussen gekend. Van het studentenleven tot mijn zwangerschap, het moederschap, hardlopen, mijn planten en allerlei andere hobby’s die ik er van tijd tot tijd op na hield. Alles kwam aan bod. Maar tegelijkertijd kon ik mezelf niet distantiëren van de dingen die ik wilde schrijven. Daarom wilde ik een nieuwe blog met een nieuwe naam. Ook was ik toe aan een schone lei en een nieuw concept.

En dan vraag je je natuurlijk af waarom ik mijn blog twentymom noem en of ik dan ook meteen een groep moeders buitensluit. En of ik dan over weer een aantal jaar nog een nieuwe blog met de naam thirtymom begin als ik de leeftijd van 30 gepasseerd heb. Maar nee, ik zal het even uitleggen. Ik werd moeder van Melle toen ik 21 jaar oud was, twentyone dus. En in een dataset met kindertaal van Engelstalige kindjes kwam ik tegen dat zij twentyone als “twentymom” uitspreken. Toen ik dat tegenkwam viel het puzzelstukje voor de naam voor een nieuwe blog op zijn plaats. En zodoende kwam deze nieuwe blog tot stand.

Dus, welkom op mijn nieuwe blog twentymom.nl en heel veel leesplezier gewenst.

Mom: a person who does the work for twenty. for free.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.