Twentymom.nl
Uncategorized

WIN! Muziekolifantje by Jennifer

Wiehoo! Twentymom is online! En hoe kan ik dat beter vieren dan met het weggeven van één van mijn zelfgemaakte baby’s? Daarom wil ik graag een muziekolifantje weggeven in een kleur naar keuze! Oké, de olifant is gewoon grijs, maar de detailkleur mag je zelf bepalen. Oké?

Ik maak al een poosje enkele babyitems op bestelling, op shop.jenniferelbert.nl kun je bekijken wat ik zoal maak. Dit muziekolifantje is verreweg het populairste item, en dat begrijp ik wel. Want naast dat deze ontzettend leuk om te maken is, is het ook een schatje en een fantastische aanwinst voor de babykamer.

Wil jij nou ook super graag zo’n leuk muziekolifantje hebben voor jouw baby, of voor een vriendin die een baby heeft of verwacht, dan kun je meedoen met deze winactie. Om kans te maken dien je te voldoen aan deze voorwaarden:

 • Volg TwentyMom.nl op facebook
 • Like de facebookpost over de winactie en tag een vriendin die deze winactie zeker niet mag missen.
 • Laat in een reactie onder deze post achter waarom dit olifantje in jouw babykamer moet schitteren (of in die van je vriendin) en in welke kleur je het hoedje en de bal van het olifantje graag zou willen hebben.

De winactie is open tot vrijdag 26 januari 23:59 uur.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Priscilla van Dongen
  18 januari 2018 at 19:45

  Ahh wat een leukerd!❤️Die zou ik wel willen winnen🍀

 • Reply
  Milou
  19 januari 2018 at 14:33

  Wat leuk zeg! Ik wist helemaal niet dat je deze ook verkocht. Ik ga meedoen voor onze baby <3 Enne, mooie nieuwe blog!

  • Reply
   Jennifer
   19 januari 2018 at 14:42

   Ja! Vooral heel stilzwijgend haha, want ik heb het te druk om er een hele business op na te houden. 😉 Leuk dat je meedoet en dankjewel!

 • Reply
  Iris
  23 januari 2018 at 10:49

  Wat een leukie zeg! Ik hoop dat ik ook mee mag loten, want ik heb geen Facebook 🙁 Ik volg je wel op Instagram, want ik vind het leuk om te zien wat je nog meer doet. Mijn beste vriendin is vorige week bevallen, op mijn verjaardag 🙂 dus ik zou het olifantje graag voor haar willen winnen. Ik vind die met mint het leukst
  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.