Twentymom.nl
Persoonlijk Zwanger Zwangerschap

Knocked up: Baby2 is on its way!

Het grote woord is eruit! Na twee maanden geheimhoudingsplicht wilden we het grote nieuws graag delen. Baby2 komt eraan! En wat zijn we blij dat het ons gegeven is om Melle in de zomer van dit jaar, 2018, een broertje of een zusje te kunnen geven. Ik ben zwanger!

Voor velen zal dit wellicht (nogmaals) uit de lucht zijn komen vallen, maar voor ons was het een weloverwogen keuze. De wens voor een tweede kindje, een broertje of zusje voor Melle, is er altijd wel geweest. De tijd zou uitwijzen wanneer wij ons hier klaar voor zouden voelen, of klaar voor zouden zijn. Maar wanneer is dat? Voor ons was dat nu. In de zomer van 2018 een baby die ons gezin komt verrijken. Die wens mocht uitkomen.

Op dit moment ben ik alweer 14 weken zwanger en zit het eerste trimester erop. Helaas verliep die niet zoals bij Melle zonder kwaaltjes. Integendeel, vanaf week 5 hing ik al boven de wc en deze vriendschap isΒ still going strong. Uiteindelijk kwam er deze week nog een buikgriep bij (je weet wel, die ene die nu heerst), dus zeg maar gerust dat ik mijn portie dit keer dubbel en dwars gehad heb. Over het wel en wee van dit eerste trimester zal ik nog een artikel schrijven.

En ook dit keer lijkt het me leuk om jullie deelgenoot te maken van deze reis naar de geboorte van een nieuw kindje. Krijgen we een jongetje of een meisje? Willen we het wel weten? Zouden we het dan ook delen? Wat ervaar ik dit keer tijdens mijn tweede zwangerschap anders dan tijdens m’n eerste? Wil ik weer thuis bevallen, kan het dit keer ΓΌberhaupt wel? Kijk ik op tegen de bevalling nu ik geen onbeschreven blad meer ben, of heb ik bepaalde verwachtingen? Hoe verloopt mijn zwangerschap dit keer nadat mijn eerste trimester niet bepaald om over naar huis te schrijven was? Ik weet nog niet of ik weer wekelijkse, of tweewekelijkse updates wil gaan delen of dat ik mijn verhalen dit keer in een andere vorm ga gieten. Daarover ga ik de komende dagen nog even met mezelf in conclaaf.

Als er nog dingen zijn waarover je het leuk zou vinden om te lezen dan zou ik het leuk vinden als je deze vragen of suggesties in een reactie achterlaat.

En there we are again, knocked up … baby2 is on its way!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  chucky1012
  20 januari 2018 at 05:03

  Gefeliciteerd en veel geluk!

 • Reply
  Saskia
  21 januari 2018 at 09:58

  Gefeliciteerd met dit mooie nieuws!

 • Reply
  Bregje
  7 februari 2018 at 20:06

  Gefeliciteerd!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.