Twentymom.nl
Persoonlijk Zwanger

Wij krijgen een … !

Nadat we met 16 weken een geslachtsbepalende echo konden laten doen hebben we nog eventjes voor ons gehouden of we een zoon of dochter krijgen, want ik wilde het graag op een leuke manier bekend maken. Na de ellendige weken was ik daar wel aan toe, dus moest er toch nog op stel en sprong een gender reveal georganiseerd worden. We moesten wel even twee weken wachten tot we iedereen bij elkaar hebben kunnen krijgen, en toen werd ik tot overmaat van ramp knetterziek en viel de voorpret vervolgens een beetje in het water. Maar, de taart is aangesneden, dus nu wil ik het ook aan de rest vertellen.

Het werd uiteindelijk dus een onthulling zonder al te veel poespas en een zeer last-minute in elkaar geflanste taart. Toen de eerste visite aanbelde drukte ik letterlijk het laatste stukje fondant op de taart, nog met een handdoek op mijn hoofd van het douchen. Ik was niet in staat om versiering te kopen en uiteindelijk heb ik de taart ook een beetje kleiner moeten maken omwille van de tijd. Het niet door laten gaan was geen optie, want dan zouden er opnieuw weer een aantal weken overheen gaan en dan was het voor mij wel helemaal in het water gevallen. Dan hadden we het nog zo veel langer stil moeten houden! Dus het was goed zo en we hebben ons plezier gehad. Het was leuk om het zo persoonlijk met iedereen om ons heen bekend te maken dat …..

…. we een broertje voor Melle verwachten! 

We krijgen een prachtige tweede zoon en we zijn dolgelukkig met een broertje. Ook grote broer is door het dolle heen dat de baby een jongetje is, want dat had toch wel zijn voorkeur. Ik kijk uit naar het moment dat die twee straks met elkaars auto’s door de kamer kruipen en rennen en om ze samen als broers groot te zien worden. Mijn eigen piemelbrigade!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Sarah
  27 februari 2018 at 21:48

  Yeaah I was right haha! Super leuk een broertje voor Melle 🙂 wat zal dat leuk zijn om ze straks samen te zien opgroeien!

  • Reply
   Jennifer
   1 maart 2018 at 17:50

   Je had inderdaad gelijk! Ik heb er helemaal zin in, twee broertjes samen!

 • Reply
  Eline
  28 februari 2018 at 11:38

  Aww superleuk!! 2jongens!! Gefeliciteerd meis! Hopelijk ben je inmiddels weer helemaal opgeknapt!

  • Reply
   Jennifer
   1 maart 2018 at 17:51

   Gelukkig wel! Dankjewel!

 • Reply
  Carmen
  12 maart 2018 at 14:09

  Jeej wat leuk! Hier ook twee jongetjes en ik kan je vertellen dat is een feestje 😉

 • Reply
  chucky1012
  22 maart 2018 at 08:38

  Zo leuk en fijn….
  Vervelend dat jij zo ziek was.
  Xoxo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.