Twentymom.nl
Zwanger

Zwangerboxen Baby-Dump, Prénatal en Etos

Als je zwanger bent dan ben je vast en zeker ook op de hoogte van de babydozen die je bij verschillende winkels mag ophalen. Inmiddels heb ik de boxen van Babydump, Prénatal en Etos in huis en kan ik voor de nieuwsgierigen de inhoud ervan laten zien. Dus mocht je zwanger zijn en willen weten wat erin zit? Lezen! Mocht je het nou niet willen weten en jezelf willen laten verrassen dan moet je vooral even doorklikken naar een andere blogpost.

De Blije Doos

De Blije Doos van Prénatal zit vol met handige benodigdheden voor tijdens de zwangerschap en de eerste periode met de baby. Alleen het pakje pampers, het flesje van Avent en de Sudocrem billenzalf maken het al waard om je aan te melden voor deze leuke box. Maar ook het I <3 Mama speentje van Bibi, de tandenborstel van Jordan en de 0,0 drankjes van Bavaria en Finley zijn zeker leuk om te krijgen. Verder zitten er nog enkele kortingsbonnen in van onder andere Wehkamp, Avent en Pampers, een paar proefverpakkingen van o.a. Always en Roter en een leuk dagboekje van Prénatal waarin je je zwangerschap kunt bijhouden.

De Blije Doos kun je aanvragen via bijedoos.nl en met de geprinte ophaalkaart afhalen bij een filiaal van Prénatal.

Zwanger Box Etos & Ouders van Nu

De zwangerbox van Etos en Ouders van Nu bevat eveneens producten voor tijdens en vlak na de zwangerschap. Van een miniverpakking Zwitsal, VSM billenzalf, een pampertje en een super mooie Difrax speen tot mamavitamines van davitamon, een buikbalsem van Etos, Jillz 0,0 en een CD met liedjes van Woezel & Pip. De zwangerbox voorziet je ook van wat leesvoer door middel van een Kek Mama tijdschrift. Al met al ook een aantal leuke spulletjes om alvast te hebben voor tijdens en vlak na je zwangerschap.

De Zwangerbox kun je aanvragen via de site van Ouders van Nu. Het leuke van deze box is, is dat er ook nog een vervolg is. Wanneer je baby geboren is ontvang je een nieuwe ophaalkaart van de Babybox met opnieuw leuke producten voor de baby en na je zwangerschap.

Baby-Dump Cadeaupakket

Ook Baby-Dump wil je graag voorzien van wat handige cadeautjes voor je baby. Je krijgt in deze doos een setje lepeltjes, een setje tuitbekers en een paar vershoudbakjes (handig voor bijvoorbeeld melkpoeder en hapjes). Voor de rit van het ziekenhuis naar huis met een vers gebaarde baby in de auto mag je van Baby-Dump een leuk rompertje op je achterruit hangen waarop staat “Baby on board”, erg guitig. Een rompertje en een hydrofiele washand in een willekeurige kleur en een zeehondknuffel voor de kleine mogen ook niet ontbreken. Tenslotte zitten er nog enkele kortingsbonnen in van AeroSleep en van een geboortekaartjeswebsite.

Het Baby-Dump cadeaupakket kun je aanvragen door middel van dit formuliertje die je in kunt leveren bij een Baby-Dump filiaal. Je kunt ook via deze link een magazine aanvragen dat inclusief een setje sokjes wordt thuisgestuurd waarbij een bon voor het cadeaupakket wordt bijgevoegd. Handig voor mensen zonder printer!

Ik vond het ook dit keer weer leuke cadeautjes om te krijgen. Het enige wat ik een beetje jammer vindt is dat Baby-Dump de cadeaudoos niet gewijzigd heeft in de loop der jaren en het nog exact hetzelfde bevat als bijna 4 jaar geleden. Van Melle hebben we al deze spulletjes namelijk nog bewaard en nu dus dubbel. De inhoud van de overige boxen is daarentegen wel een beetje gewijzigd, hoewel de spulletjes die je krijgt wel van dezelfde strekking zijn. Een speentje of fles zijn toch voor persoonlijk gebruik als het om hygiëne gaat, dus om die nieuw te krijgen is nooit verkeerd!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sarah
    13 februari 2018 at 17:01

    Leuk om te zien! Als nieuwe mom-to-be had ik nog geen idee wat er in zat haha. De blije doos spreekt me het meest aan geloof ik. Misschien dat ik die ook maar even ga halen 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.